Croatia Airlines i Singapore Airlines počeli suradnju u prijevozu putnika zajedničkim korištenjem oznaka za letove

Prema sporazumu, Singapur Airlines dodaje svoju oznaku 'SQ' na letove Croatia Airlinesa iz Londona i Kopenhagena u Zagreb, odnosno na letove izvan svojih europskih čvorišta. Na temelju uzajamnosti, Croatia Airlines dodaje svoju oznaku 'OU' na letove Singapore Airlinesa između Singapura i Londona, te Singapura i Kopenhagena.

1. svibnja 2015.

Putnici Croatia Airlinesa i Singapore Airlinesa odsad imaju veći izbor i uživaju nove pogodnosti tijekom putovanja između Hrvatske i Singapura, što je rezultat novog sporazuma dvaju partnera Star Alliancea o prijevozu putnika zajedničkim korištenjem oznaka za letove.

"Oduševljeni smo našim novim sporazumom o zajedničkom korištenju oznaka s Croatia Airlinesom. Ovo partnerstvo poboljšat će povezanost letova između Singapura i Hrvatske, čija popularnost raste kao destinacije za odmor i poslovna putovanja. To izražava našu predanost da putnicima omogućimo protočno povezivanje letova i veću fleksibilnost pri planiranju putovanja", rekla je viša potpredsjednica za marketing i planiranje Singapore Airlinesa, Lee Wen Fen.

"Drago nam je što je tvrtka takve veličine i ugleda odlučila da naši letovi budu dio njezinog branda. Smatramo to još jednom potvrdom visoke razine kvalitete usluga, koje nudimo putnicima. Odsad su naši proizvodi još dostupniji na azijskom tržištu i uvjeren sam da će naši zajednički letovi stvoriti novu kvalitetu usluga na zadovoljstvo putnika na oba kontinenta", izjavio je predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Krešimir Kučko.

Pojedinosti o zajedničkom korištenju oznaka navedene su u Dodatku A. Putnicima se savjetuje da provjere web stranice www.singaporeair.com ili www.croatiaairlines.com zbog najaktualnijih informacija o letovima.

Za dodatne informacije, molimo obratite se na:

Singapore Airlines Public Affairs

Tel: (65) 6541-5880 (radno vrijeme)

Tel: (65) 9753-2126 (nakon radnog vremena)

E-mail: public_affairs@singaporeair.com.sg

Croatia Airlines, Odjel za odnose s javnošću

Tel: (385) - 1-6160 111, 6160 018

E-mail: pr@croatiaairlines.hr

O Singapore Airlinesu

Singapore Airlines kompanija je posvećena stvaranju moderne flote zrakoplova, a putnicima nudi proizvode svjetske klase i vrhunsku kvalitetu usluga, koju pruža elegantno osoblje (Singapore Girl). Uz Singapur kao glavno čvorište, tvrtka posluje na 60 odredišta u 33 zemlje.

Singapore Airlines ima više od 100 modernih zrakoplova u svojoj floti, a promijenila je povijest zrakoplovstva u listopadu 2007. godine kad je postala prvi avioprijevoznik s letovima najvećeg komercijalnog zrakoplova na svijetu, Airbusa A380. U srpnju 2013. godine Singapore Airlines uveo je novu generaciju kabinskih proizvoda u sva tri razreda, kao i najnapredniji svjetski sustav zabavnih sadržaja tijekom leta.

O Croatia Airlinesu

Croatia Airlines, nacionalni zrakoplovni prijevoznik i član udruge Star Alliance, europska je zrakoplovna tvrtka srednje veličine. U više od dvadeset pet godina postojanja povezala je hrvatske gradove s najvažnijim europskim centrima i preko njih s čitavim svijetom. Zahvaljujući stručnom osoblju i programu stalnog poboljšanja usluga, Croatia Airlines nudi putnicima izuzetnu udobnost, točnost i visoku razinu zadovoljstva korisnika.

U ljetnom redu letenja 2015. godine tvrtka obavlja gotovo 100 letova na dana i Hrvatsku povezuje s 30 europskih odredišta u 18 zemalja. Croatia Airlines ima modernu flotu, koja se sastoji od 12 zrakoplova: dva Airbusa 320, četiri Airbusa 319 i šest zrakoplova Dash 8-Q400.

Croatia Airlines (OU) i Singapore Airlines (SQ) raspored letova sa zajedničkim oznakama

Let

Marketing